top of page
Over mij

Hoi, 

 

Ik ben Naomi. Een jonge vrouw van 33jaar die vol passie in het leven staat. Ik heb twee kleine deugnieten rondlopen. Jef is 6 jaar en Oskar is 4 jaar. Zij zorgen voor de nodige ambiance en sfeer in huis, zalig toch?! 

 

Naast deze twee hartendieven heb ik nog andere bezigheden. Ik kook graag, strek graag mijn dansbenen en houd me creatief bezig. Ik vind het fijn om tussen de mensen te zijn maar van een me-time momentje op tijd en stond kan ik ook genieten.

Ik sta positief in het leven, ik heb talloze 'kleine gelukskes'. Verder sta ik ook dicht bij de realiteit en de natuur. Ik ben geen grote dromer maar eerder steady op de grond. Voor mij geldt heel vaak de slogan  "het leven zoals het is".

 

Ik heb tot nu toe altijd in de sociale sector gewerkt: eerst met jongeren die geplaatst werden door de Jeugdrechtbank en de laatste twee jaar met volwassenen met ASS. Met mensen werken is me dus niet vreemd. 

Sinds de geboorte van mijn oudste zoontje voel ik het vuur meer en meer branden om iets te kunnen betekenen voor zwangere vrouwen, pas bevallen mama's,... Zo ben ik op het doula pad gekomen. 

 

Als jullie doula ben ik heel zorgzaam ingesteld. Ik heb door de jaren heen lange voelsprieten ontwikkeld en kan daardoor makkelijk tegemoet komen en inschatten wat jullie noden en wensen zijn. 

Ik vind het belangrijk dat we open en eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Zo leren we elkaar het best kennen en raken we goed op elkaar ingespeeld. Dit is natuurlijk heel belangrijk is voor wanneer jullie kleine wondertje te wereld komt.

 

Je kan op mij rekenen voor zowel een luisterend oor als voor advies of praktische tips. Ik gebruik graag humor. Dit is een hoeksteen van mijn leven en helpt om de grote dingen des levens wat te relativeren. 

Zo hebben jullie al een beeld van wie ik ben, maar aarzel niet om verder te snuisteren op mijn site of om mij te contacteren.

Voel je vooral heel welkom, 

 

Lieve, warme groetjes, 

 

Naomi 

DSC_0455.JPG
bottom of page